Vi anlitar Qamilla när vi behöver ersättare i vårt kattpensionat och vi är mycket nöjda. Vi kan tryggt resa iväg och känna oss säkra på att våra kattgäster har det lika bra som när vi är hemma. Rekommenderar Qamilla varmt!

Annika Brage

Qamilla har gedigen erfarenhet av både katter och hundar! Jag har varit väldigt nöjd med hur hon har tagit hand om mina katter när jag har varit bortrest! Jag ger Qamilla det bästa rekommendationer!!!

Marja-Leena Possakka

Qamilla är grymt duktig med både hundar och katter! Hon vet vad hon gör och jag har största förtroendet för henne och det jobb hon gör!!

Anna Moe

Jag har två katter hos mig som Qamilla hjälpt i livet tills dom kom till mig. Det är d två mest underbara katter som finns och när dom kom till mig va d precis som kattungar ska vara. Vid båda tillfällena va jag upp till Qamilla och hälsade på de små liven.. bästa tänkbara miljön för katterna och med hund i hemmet gör katterna mer trygga, rent ,snyggt och mycket lugn med djuren. Och alla papper i sin ordning Rekommenderar Qamilla av hela mitt hjärta.

Camilla Grewe

Fick fixat kattens tovor och en liten undersökning. Allt gick jättesmidigt och jag fick lärt mig en hel del 😄

Emma Krarup