Katt

Passning av katt i eget hem

Ibland gör omständigheter att man inte har möjlighet att lämna in sin katt på kattpensionat då man åker hemifrån. Det kan vara ålder, sjukdom, skada etc.
Djurskyddslagen säger att katter skall ha tillsyn (minst) två gånger per dygn/var 12:e timma & denna lag har tillkommit av en anledning, då den domesticerade katten är ett sällskapsdjur & behöver korrekt stimulans för att må bra.
Under tiden jag ansvarar för er katt, får katten ej vistas utomhus.

Pris per dag 350 kr
Pris per vecka 2100 kr
Inklusive moms

Pris per dygn, storhelg 500kr

I priset ingår två besök per dag, för upp till 2 katter.
Vid fler katter tillkommer 50 kr per katt & dag.
Jag har möjlighet att medicinera katter, en avgift tillkommer då på 75 kr per dag.
Framkörning tillkommer i de fall ni bor mer än 5 km ifrån min utgångspunkt i centrala Rävlanda.
Då 30 kr/mil.

I de fall en katt behöver veterinärvård under tiden de är under mitt ansvar, är det kattägaren som står för kostnaden för veterinärvård,
plus en kostnad för mina resor (30 kr/mil) & tidsersättning om 250kr/timme.

 

Övriga tjänster katt

Beteendeförändringar
Har ni en katt som uppvisar problembeteenden som stress, understimulans eller annat & vill ha professionell bedömning & tips på hur ni bäst hjälper er katt?
Jag kommer hem till er på konsultation, där jag gör en utvärdering på såväl katten som på kringliggande faktorer, såsom familjesituation, ”hot mot katten” & dess stimulansmöjligheter.

Första konsultationen kostar 450 kr
Varje fall är speciellt & kräver olika mycket tid & engagemang. Jag lägger tillsammans med er upp en plan för åtgärder samt pris.

Uthyrning av kattfälla
Har er katt rymt, eller har en okänd katt dykt upp hos er?
Vi tillhandahåller två olika säkra kattfällor, dels en Lotin alternativt en Havahart 1099, som har godkända mått för infångning av katt.

Veckohyran är 300 kr.
Deposition om 1 000 kr lämnas vid hämtande av fällan, den återfås när fällan återlämnas i oförändrat och rengjort skick.

I de fall ni önskar hyra kattfälla för att fånga in en misstänkt hemlös katt, krävs att ni har en plan för katten efter infångandet.